Ciorba de cartofi cu smantana

de lia maria in Ciorbe, 13 Mai 2010 | 6530 vizualizari

 

Buna si aromata, sa tot mananci...Merge de minune cu ardei iute,proaspat sau murat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 3 ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 pulpa de pui
  • 100 g sunca afumata (bacon)
  • 300g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 50g ulei
  • Sare
  • piper
  • Frunze leustean
  • Frunze patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu smantana:

Morcovii si telina le dam pe razatoarea mare. Ciupercile, ceapa,cartofii si sunca le taiem cubulete. Dezosam pulpa si taiem si carnea in bucati.

Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si carnea, dinstuim cam 15’, dupa care adaugam apa. Amestecam punem sare si piper si lasam la fiert, la foc mic, 45’. Intrun bol, omogenizam bine galbenusul cu smantana si frunzele maruntite. Adaugam in ciorba, amestecam, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 22:01

eu primesc ceva?......................arata foarte bine si gustul sunt convinsa ca e pe masura....................5 furcu..............

Bucataras 1

13.05.2010, 22:04

Cris2711 1

24.12.2010, 13:56

ce bun vin la o portie dragag lia

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta